Afsluiting seizoen 2009

Gezellig druk op 'de Griffioen' | september-2009

In het weekeinde van 12 september was het gezellig druk in het openluchtzwembad 'de Griffioen'. Het begon vrijdagavond met een feestelijke afsluiting. Tot 10 uur was het bad geopend. In een gezellige ambiance had de duikplank plaatsgemaakt voor een steiger, lag er een opblaasinktvis in het water en konden de kinderen meedoen met schatkistje/sleutel zoeken.

Niet alleen in en om het bad was het druk, ook voor het snoepwinkeltje stond een lange rij. Het winkeltje verkocht alles voor de helft van de prijs en dat lieten de aanwezigen niet aan hun neus voorbij gaan.

Zatermiddag was het tijd voor de zeskamp, nadat deze een week eerder wegens weersomstandigheden was afgezegd. Er streden 5 teams om de wisselbeker. Na zes spelletjes, onder andere het spijkerbroek hangen, de appelrace en het ringgooien vanuit de glijbaan, hadden de teams de kans om nog 1 spel te herkansen. Na een gemoedelijke strijd was het uiteindelijk het team van de Nicolaas Grijpstraat 2 die de wisselbeker en taart in ontvangst mocht nemen. De Lama's gingen er met de tweede prijs vandoor. Gevolgd door de Chipmunks, Nicolaas Grijpstraat 1 en de Dr. de Waardlaan.

Traditiegetrouw mochten de honden het laatste uur in het zwembad. Diverse honden hebben samen met hun baasjes en de nog aanwezige jeugd genoten van het water. Om vijf uur werden de laatste honden en mensen uit het water gehaald en kwam daarmee een einde aan het zwemseizoen.

Met dit weekeinde werd een zeer succesvol jubileumjaar voor 'de Griffioen' afgesloten. Ook dit seizoen ging weer veel te snel voorbij. Het bestuur bedankt het personeel en alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens dit bijzondere seizoen.