Image

Beste bezoekers,
Hierbij de 1e nieuwsbrief van seizoen 2023, waarin wij u meenemen in zaken die gespeeld hebben en wegwijs maken in activiteiten die wij gaan aanbieden.
Wij zijn vol enthousiasme gestart met de vrijwilligers, het bestuur en het team. De weersomstandigheden zijn tot dusver nogal aan de frisse kant.

Allereest de weekend openstelling:
Op zaterdag besluiten wij of wij de zondag open gaan. Stelregel is een temperatuur van 20 graden. Wij verstrekken deze informatie via Facebook en Instagram.

Zwemlessen:
De zwemlessen zijn allen gestart. Wij geven de opleiding volgens de Nationale Raad Zwemveiligheid. U kunt voor de eisen kijken op www.nrz-nl.nl of op de website www.allesoverzwemles.nl

 

Voorbereiding Diplomazwemmen:
Omdat er twee keer per seizoen Diplomazwemmen is en wij daarvoor met uw kind willen oefenen, hierbij de kledingeisen per diploma.

Kledingeisen Nationale Zwemdiploma's NRZ - De Snippen
Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken richting Diplomazwemmen, zijn wij voor het B en C diploma al begonnen met kledingzwemmen.

Activiteiten:
In de week van 26 juni start de zwemvierdaagse. U/ jullie kunnen je hiervoor al opgeven bij de kassa van het zwembad. Er is een spectaculair programma voor allen samengesteld die al
ter inzage hangt in het zwembad. Ook kunt u voor het programma kijken bij het kopje Evenementen op deze site.

Met vriendelijke groet,
Bestuur, vrijwilligers en team zwembad de Griffioen