Laatste weekend seizoen 2014

ontbijtzwemmen color swim en baas-hond zwemmen | september-2014
Vrijdag 12 september konden alle trouwe ochtendzwemmers voor de laatste keer hun baantjes trekken. Daarna werd er genoten van een heerlijk ontbijt. De 'vroege vogels' heeft tijdens dat ontbijt alle medewerkers weer in het zonnetje gezet met een gedicht en een cadeau, bedankt hiervoor!
Afgelopen zaterdag kon er voor de laatste keer dit seizoen gezwommen worden. Net als bijna het hele seizoen was het prachtig mooi weer met volop zon. Er waren dan ook veel bezoekers die nog een laatste duik namen. Naast het vrij zwemmen was Rudi Hermanns aanwezig om zwemmers te voorzien van een mooie facepainting. De rij was lang. Even later liepen velen kinderen met mooie creaties rond in het zwembad. Tegen sluitingstijd verzamelde iedereen zich rond het bad om zichzelf onder te dompelen in alle kleuren van de regenboog. Om 18.00 uur werd het startschot gegeven om de zakjes met verf in de lucht, en op elkaar, te gooien. Binnen enkele seconden liep iedereen er gekleurd bij. Het was een mooie kleurrijke afsluiting. Zondag was een dag waarop de honden het voor het zeggen hadden, er waren bijna 40 honden die hun baasjes uit lieten in het zwembad. Dit leverde uiteraard weer prachtige beelden op.
Deze week zijn alle vrijwilligers weer druk in de weer om alles op te ruimen en het zwembad winterklaar te maken. Het aanzicht van een leeg zwembad is voor alle medewerkers toch altijd weer even slikken. Maar iedereen kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Het was een seizoen waarin een nieuw zwemlesbeleid werd geïntroduceerd en een succes is gebleken. De turbogroep heeft in 1 seizoen het diploma kunnen halen. Mede omdat de kinderen langer konden zwemmen, ze kregen het niet koud in hun wetsuits. Het was ook een seizoen van prachtig weer. Zowel het voorjaar als de zomervakantie was het hele dagen goed vertoeven op het zwembad. Hierdoor hebben we in de zomervakantie optimaal gebruik kunnen maken van de, dit seizoen ingestelde, mooi-weer-regeling waarbij het zwembad de hele dag open was op dagen met 25 graden en warmer. Het zwembad heeft afgelopen seizoen maar liefst 31.801 bezoekers mogen ontvangen.