Griffioen kalender 2010

Eerste exemplaar uitgereikt | oktober-2009

Ook in 2010 verschijnt de succesvolle sponsorkalender van zembad 'de Griffoen' weer. Op 31 oktober werd het eerste exemplaar overhandigd aan dhr. I. Venema voorzitter van het SNS fonds en tot vorig jaar zeer trouwe ochtendzwemmer. Dhr. I. Venema kan noodgedwongen zijn baantjes niet meer zwemmen, reden voor de organisatie om hem nog een keer in het zonnetje te zetten en zijn betrokkenheid bij het zwembad te onderstrepen. De vrijwilligers zullen in de week van maandag 9 november tot zaterdag 14 november weer langskomen in Grijpskerk, Niezijl, Visvliet en Pieterzijl. Het motto van de kalender is nog steeds 'de Griffioenkalender daar kun je wat op kwijt'. Met de opbrengst van deze kalender wordt de exploitatie van het zwembad gesteund. Heeft u de vrijwilligers gemist dan kunt de kalender na de verkoopweek aan huis kopen bij 't Snuffelhoekje Herestraat 6 te Grijpskerk. Voor de bewoners van de Wierde en de flatjes is er een verkooppunt in het winkeltje van de Wierde. Het bestuur en de organisatie hopen weer op een goede opbrengst, de inkomsten uit deze actie en de paasbroden actie zijn nodig om de exploitatie van het zwembad op orde te houden.