Anne Kammenga Spelen

Zeskamp 'de Griffioen' daagt u uit | september-2009

Zoals u weet organiseert het zwembad ‘de Griffioen’ al een aantal jaren de welbekende zeskamp. Ook dit jaar zal er weer een zeskamp, de Anne Kammenga spelen genoemd, georganiseerd worden.

Eén zaterdag in het jaar staat het zwembad in het teken van de Anne Kammenga spelen. Diverse teams uit Grijpskerk en omstreken strijden dan om de eeuwige roem. Ook dit jaar belooft het weer een waar spektakel te worden. Achter de schermen is er hard gewerkt om nieuwe uitdagende spelletjes te bedenken. Het zal u niet verbazen dat er bij diverse spelonderdelen veel water aan te pas komt. De moeilijkheidsgraad ligt misschien ook iets hoger dan andere jaren. Maar de teams die mee gaan doen zijn vaak sportief, fit en getergd genoeg om te winnen.

Het doel van de Anne Kammenga spelen is saamhorigheid maar vooral ook om veel plezier met elkaar te hebben. Wij hopen op mooi weer, veel toeschouwers en natuurlijk veel teams die de uitdaging aan gaan.

Wilt u komen kijken? U bent van harte welkom! De Anne Kammenga spelen begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Spelregels:
• Straten mogen samengevoegd worden tot een team.
• Leeftijd grens om mee te doen is 14 jaar.
• Er moeten minimaal 2 dames en minimaal zes deelnemers in het team zitten.
• De deelnemers moeten wel uit bovengenoemde dorpen komen.
• U kunt als team een joker inzetten. = herkansingspel (wordt op de dag verder uitgelegd)

Durft u als straat de uitdaging aan????

Opgeven kan bij;
• Zwembad “De Griffioen” tel. 0594-212334
• Sjouke Noordenbos tel. 0594-212841

Dus a.s. zaterdag 5 september is de dag die u in uw agenda moet reserveren voor de Anne Kammenga spelen in zwembad “de Griffioen” te Grijpskerk. Ook voor de kleine kinderen is er een attractie. Kom langs, als u spektakel wilt zien.