Zwembad de Griffioen is al meer dan 50 jaar een begrip in Grijpskerk en wijde omgeving. Ons openluchtbad heeft twee baden, een ondiep bad voor de jongste jeugd en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast hebben we een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

Het zwembad is tijdens de winterperiode gesloten. We gaan weer open op

zaterdag 30 april!​

---

De Griffioenkalender

Het is weer tijd voor de jaarlijkse kalenderactie! Dit jaar is de eerste kalender uitgereikt aan onze vertrekkende zwembadmanager Astrid Smid. In de week van 15-19 november komen onze kalenderverkopers weer langs de deuren in Grijpskerk en omliggende dorpen. Bent u niet thuis op het moment van verkoop, of woont u verder weg, en wilt u toch een kalender? In december is de kalender nog verkrijgbaar bij de DA en bij Drukkerij Hoekstra in de Herestraat van Grijpskerk (zolang de voorraad strekt).

---

Gezocht : Zwembadmanager!

Voor het komend seizoen hebben we een nieuwe zwembadmanager nodig. Onze vacature staat op de site van de zwembadbranche: Vacature - Zwembad 'de Griffioen' (Grijpskerk) zoekt Zwembadmanager - ZwembadBranche.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Rozema via mail: bestuur@zwembadgrijpskerk.nl of telefonisch: 06-21894253.

Gezocht : Algemeen bestuurslid!

Door verschuivingen binnen het bestuur hebben wij op dit moment ruimt voor een nieuw lid van ons dagelijks bestuur. Voelt u zich betrokken bij "De Griffioen" en wilt u graag uw steentje bijdragen? Neem dan contact op met Ton Rozema via mail: bestuur@zwembadgrijpskerk.nl of telefonisch: 06-21894253.

---

Steun ons zwembad en wordt donateur!

Klik boven in de balk op donateur en vul het formulier in!

 

 

Blog

Afscheidnemende zwembadmanager Astrid van zwembad de Griffioen neemt eerste kalender in ontvangst.
november-2021

Na jarenlange trouwe dienst heeft Astrid Smid afscheid genomen van zwembad de Griffioen ... Lees meer

Vacature Zwembadmanager
Zwembad ‘de Griffioen’ (Grijpskerk) zoekt Zwembadmanager | november-2021

Voor het zwemseizoen 2022 zijn wij op zoek naar een nieuwe zwembadmanager. In het team ... Lees meer

Univé zorgt voor gratis zonnebrand!
juni-2021

Univé zorgt voor gratis zonnebrand bij zwembad de Griffioen Hoe fijn de zon ook is, ... Lees meer

Meer berichten