Image

Van maandag 1 juli 2024 tot en met 5 juli 2024 vond de jaarlijkse Zwem4daagse weer plaats. Helaas zat het weer ons dit jaar niet mee, maar met een opkomst van ongeveer 100 deelnemers kunnen we terugkijken op een geslaagde week.

     

 

Maandagavond was de officiële muzikale opening door Senne Dijkstra. Dit waren echter niet de eerste zwemmers: in de vroege ochtenduren waren de vroege vogels al begonnen aan hun baantjes.
Jumbo Geertsma zorgde voor een lekkere appel voor de zwemmers.

Voor dinsdagavond stond een sportieve triatlon op de planning. Na het zwemmen liepen de jonge deelnemers een rondje om het veld. Hierna konden ze lekker warm op de door Sport je Fit gesponsorde fietsen.

   

Door de minimale aanmelding voor de activiteit Waterpolo ging deze helaas niet door.
Ook stond voor deze avond het Rad klaar om leuke en lekkere prijzen winnen. Er was alleen een kleine miscommunicatie waardoor het Rad verplaatst is naar later in de week.

De weersomstandigheden zaten ons deze week niet mee. Hierdoor konden de buitenactiviteiten, naast het zwemmen, niet doorgaan. Voor de echte “diehards” lag er een voetbal klaar om een balletje te trappen. Ook was er een volleybalnet opgehangen en voor de liefhebbers van de kleine ballen was er gelegenheid voor pingpongen.

   

De donderdagavond was voor sommige al de laatste zwemavond, ze konden hun medaille en oorkonde ophalen. De allerkleinsten mochten iets leuks grabbelen uit de jurk van Bianca Semeijn.

Vrijdagavond was de officiële slotavond. Vandaag was er de herkansing voor het Rad van Fortuin. De vele cadeautjes waren aangeboden door de plaatselijke ondernemers. Hiervoor nogmaals onze dank! Anna Raspe zorgde weer voor de overheerlijke poffertjes. De zoetkauwers stonden bij Michel Huisman in de rij voor een suikerspin. Om 20:00 uur werden de lijnen uit het water gehaald. De aanwezigen konden lekker klimmen en klauteren op de octopus die in het diepe bad was gelegd. Met de lampen en rookmachine van Noordenbos Licht en Geluid zorgde Senne weer voor een spetterend einde van deze week.

Nogmaals onze dank aan
Onze stagiair: Stijn
Vanuit de activiteiten-groep: Ciska en Anja

En de lokale ondernemers:
Oosterhof Grijpskerk
Bakkerij Jager
Bloemenhuis Drint
Slagerij Boersma
Bremer autoservice
Cafetaria De Rietlanden
Snackbar Honky-Tonk
Hoekstra’s drukkerij en boekhandel
Service Klusmarkt van Duinen
Sport Je Fit
Vishandel Postma
Van der Ploeg Noten en Zuidvruchten
Jumbo Geertsma