Kalenders 2022

november-2022

Herhaling: Rabo Club Support Actie

september-2022

Zwembad de Griffioen doet weer mee aan de Rabo Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen stemmen voor goede doelen waaronder dus ons zwembad. Jouw stem is geld waard! 

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor spelattributen en feestverlichting en -versiering. In elk seizoen zijn er voor de jeugd 's avonds regelmatig extra zwem- en spelactiviteiten waarvoor we dit nodig hebben. Daarom is een ondersteunend bedrag heel erg welkom. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan het zwembad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. 

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de RABO-app of online via rabobank.nl/clubsupport . De stembussen zijn geopend van 5 t/m 27 september, dus geef snel je stem door!


Pool Party wordt Disco Party!

september-2022
Het wordt (zoals het nu lijkt) vanavond geen zwemweer. We willen toch wel even iets doen voor de vaste recreatieve en sportieve zwemmers. In plaats van de Poolparty maken we een korte Discoparty in de binnenruimte.
Het aanwezige personeel zal bepalen of er tot 20:00 uur VEILIG gezwommen kan worden. Dit is afhankelijk van het
⛈ ⛈⛈⚡️ ⚡️en het licht buiten. (De lampen staan binnen)
Tijd: 19:00-20:30 uur
Waar: binnenruimte zwembad
Entree is gratis
-Broodje hamburger met bekertje fris € 2,-
-De laatste zakjes chips en ijs kunnen voor €0,50 per stuk gekocht worden

Update Pool Party!

september-2022
Vanwege de slechte weersvoorspellingen voor morgenavond weten we nog niet of de Pool Party (zwemdisco) door kan gaan. Morgenavond om 18 uur nemen we de definitieve beslissing. Houd Facebook, Instagram en deze site in de gaten voor de berichtgeving.

Einde van het seizoen - activiteiten

september-2022

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden. Om toch een spetterend einde te kunnen bieden, hebben wij de komende dagen nog de volgende activiteiten voor u klaarstaan:

Vrijdag 16 september, 7.00-eind v/d ochtend: ontbijtzwemmen.

(Middag normale openingstijden)

Vrijdag 16 september, 19.00-21.00: Discozwemmen, thema POOL PARTY. Toegang GRATIS! DJ Sipke zal de muziek verzorgen en er zijn suikerspinnen en broodjes hamburger te koop.

Zaterdag 17 september: Laatste reguliere zwemdag, normale openingstijden.

Zondag 18 september, 13.30-15.30: Baas-hondzwemmen. 

 

We hopen dat u allen een fijn zwemseizoen hebt gehad, en we hopen u volgend jaar weer terug te zien!