Opstarten seizoen 2008

Geen zwembadkrant | maart-2008
Dit jaar geen zwembadbijlage bij de Noordwesthoek. Niet omdat we niets te vertellen hebben dit jaar, maar heel praktisch het zwembad beschikt over een prachtige site waarop we alle informatie kwijt kunnen en de samenstelling van de zwembadkrant kost heel veel tijd en energie. Dit jaar veranderen er een aantal zaken op de Griffioen.

We starten dit jaar met Puppy zwemmen. Voor de kinderen van 5 jaar bieden we dit speciale voorbereidende pakket aan, zodat ze het volgende seizoen klaar zijn voor het A-traject. Kinderen die in de loop van het zwemseizoen 6 jaar worden kunnen geplaatst worden, indien er ruimte is in de A-Groepen.

Een leskaart is op de Griffioen een totaalpakket voor 1 seizoen lessen. Het is inclusief diplomazwemmen, inclusief een zomerrooster en inclusief het doorstromen naar een volgende lesgroep bij het behalen van het diploma. Wij denken dat dit lespakket met onze eenvoudige tariefstelling van een flat-fee per seizoen een zeer concurrerende aanbieding is.

De openingstijden worden aangepast. Het recreatieve uurtje op de avond is van 19:00 tot 20:00 uur en op donderdagavond is dit uurtje vervallen. De Griffioen wil meer aandacht besteden aan het leszwemmen waardoor de lesblokken doorlopen tot 19:00 uur.

Het gele kaarten systeem blijft. De ervaring van het badpersoneel is dat het systeem heeft gewerkt, het was rustiger op het bad.

Een heel fijn zwemseizoen gewenst,

Het bestuur en personeel van de Griffioen.