Afscheid Anne Kammenga/Carin Glasbergen

september-2007
Op zaterdag 8 september werd na een sfeervolle zeskamp afscheid genomen van chef badmeester Anne Kammenga en badjuf Carin Glasbergen. Vanaf 1975 had Anne Kammenga de dagelijkse leiding op het zwembad 'de Griffioen'. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is hij altijd de initiator geweest van de vele projecten op het zwembad. Zo werd in 1989 de huidige garderobe gerealiseerd, in 1992 werd het bad uitgebreid met een 38 meter lange glijbaan, in 1998 werd het instructiebasin vergroot en recent zijn de bassins geheel gerenoveerd. Mede door de inzet en ondersteuning van de vele vrijwilligers en collega's laat Anne een aantrekkelijk en sfeervol bad achter.

Badjuf Carin Glasbergen begint na 12 zwemseizoenen aan een geheel nieuwe carrière aan het Noorderpoortcollege. Namens het stichtingsbestuur werden Anne en Carin bedankt voor hun tomeloze inzet. Beiden ontvingen uit handen van de voorzitter een bijzonder abonnement, waarmee ze voor altijd welkom zijn op het zwembad 'de Griffioen'.

Na de officiële dankwoorden kon het publiek afscheid nemen van deze vertrouwde gezichten. Velen hadden gehoor gegeven aan de oproep om persoonlijk afscheid te komen nemen. Anne en Carin konden later op de dag overladen met bloemen en andere kado's huiswaarts keren.