Zeskamp uitgesteld

Barre weer gooit roet in het eten | september-2009
Door de zware regenval werd er afgelopen zaterdagochtend besloten om de zeskamp in zwembad 'De Griffioen' dit jaar uit te stellen tot zaterdag 12 september. Alle teamcaptains waren het eens met deze beslissing, het weer leende zich niet voor de jaarlijkse actieve en sportieve middag in het Grijpskerker zwembad. In totaal hadden zich zeven teams aangemeld voor een zestal spellen waar ze elkaars krachten mee zouden meten.

Opzet is een team, bestaand uit tenminste zes leden, zoveel mogelijk punten bij elkaar te laten verzamelen om zo de fel begeerde wisselbeker binnen te slepen. Nu zal dat een week later zijn dan vorig jaar. Denkt u nu van ik wil ook nog graag een team samenstellen en meedoen, dat kan nog tot vrijdagmiddag 11 september. U kunt zich dan opgeven bij het zwembad tel. 0594-212334 of bij Sjouke Noordenbos tel. 0594-212841.

Een voordeel van het uitstel is dat er aankomende zaterdag een extra spel aan de zeskamp toegevoegd zal worden waarin iedereen vrij is om aan mee te doen. Het gaat om het spel “zwem ze d'r uit”. Elk jaar word er op de laatste dag van het seizoen het hondenzwemmen georganiseerd. Een evenement waar iedereen die in bezit is van een trouwe viervoeter voor uitgenodigd is. Nu gaat het laatste spel om niet de krachtmeting tussen mensen onderling maar tussen mens en dier.

Maar om deze middag helemaal geslaagd te laten verlopen is er natuurlijk ook publiek nodig. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen om de sportievelingen te gaan aanmoedigen, een kopje koffie/thee te komen drinken of gewoon het seizoen samen met het badpersoneel te komen afsluiten. De entree is gratis net als de koffie en thee, dus voel je hierbij uitgenodigd om even een blik te werpen op het bad voor de laatste maal dit seizoen.