Zwembad de Griffioen is al meer dan 50 jaar een begrip in Grijpskerk en wijde omgeving. Ons openluchtbad heeft twee baden, een ondiep bad voor de jongste jeugd en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast hebben we een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

We hebben aparte zwemtijden voor leszwemmen (Nationaal zwem-ABC), banen zwemmen en recreatief vrijzwemmen, en we bieden regelmatig extra activiteiten aan in de zomermaanden.

 

Zwembad de Griffioen doet weer mee aan de Rabo Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen stemmen voor goede doelen waaronder dus ons zwembad. Jouw stem is geld waard! 

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor spelattributen en feestverlichting en -versiering. In elk seizoen zijn er voor de jeugd 's avonds regelmatig extra zwem- en spelactiviteiten waarvoor we dit nodig hebben. Daarom is een ondersteunend bedrag heel erg welkom. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan het zwembad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. 

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de RABO-app of online via rabobank.nl/clubsupport . De stembussen zijn geopend van 5 t/m 27 september, dus geef snel je stem door!

 

Blog

Pool Party wordt Disco Party!
september-2022

Het wordt (zoals het nu lijkt) vanavond geen zwemweer. We willen toch wel even iets doen ... Lees meer

Update Pool Party!
september-2022

Vanwege de slechte weersvoorspellingen voor morgenavond weten we nog niet of de Pool Party ... Lees meer

Meer berichten