Zwemles ervaringen

Ervaringen seizoen 2013:

Familie Steenbergen Zuidhorn

“Vorig seizoen hebben we hier een gezinsabonnement gehad en hebben onze dochters zwemles gevolgd. Zwembad de Griffioen is ons erg goed bevallen en we kunnen dit iedereen aanraden. De belangrijkste reden waarom we voor Grijpskerk kiezen is dat er leuke en goede badjuffen zijn, er een veilig kinderbad is en er is genoeg overzicht voor ouders. De lage kosten zijn een groot pluspunt en met 3x in de week zwemles gingen onze dochters erg snel. Daarnaast is het mooi dichtbij en kunnen we zwemmen wanneer we willen.”

Trijntje Ludema en dochter Moniek uit Grijpskerk

“Moniek gaat nu voor het 2de jaar voor diploma A en ze vind het heel leuk om heen te gaan , vooral nu ze in diepe bad zit. Dan mag ze, als iedereen in de groep goed hun best hebben gedaan, als beloning van de duikplank of wat nog mooier is van de glijbaan!!! Samengevat is zwemles in de Griffioen goedkoop, vaak les , kleine groepen , veel aandacht en snel een diploma halen.”