Stem op ons!

Leden van de Rabobank kunnen hun stem op ons uitbrengen! | februari-2018
Leden van Rabobank Noordenveld West Groningen kunnen een stem uitbrengen op zwembad De Griffioen.
Hiervoor hebben zij rond 8 februari per post een unieke stemcode ontvangen.
Tussen 8 en 22 februari brengen zij via een stemsite hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen.
Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.
Let op! Rabobank klanten zijn niet automatisch lid van de Rabobank.

Vacature zweminstructeur 2018

januari-2018

Zweminstructeur (m/v) gezocht

Zwembad de Griffioen Grijpskerk is een buitenbad voor en door het dorp gerund door een stichting. Voor seizoen 2018 zijn we op zoek naar een (ervaren) zweminstructeur (m/v) die het leuk lijkt om zwemles te geven op het buitenbad. Ook behoren taken als toezichthouden tijdens recreatieve uren en baanzwemmen, het geven van schoolzwemmen en het begeleiden van activiteiten bij de functie. Er wordt zwemles gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur.

Wij bieden een leuke, gevarieerde functie voor de duur van het seizoen (28 april t/m 15 september 2018). Het gaat om ± 12 uur per week.

De functie:

·        Geven van zwemlessen in het kader van het zwem-ABC;

·        Zorg dragen voor een veilige lesomgeving;

·        Toezicht op de zwemveiligheid van de gasten;

·         Gastheer/gastvrouw namens de stichting;

·        Meewerken aan de organisatie van activiteiten;

·        Alle veelvoorkomende werkzaamheden

·        Beloning volgens CAO zwembaden en mogelijkheid tot reiskostenvergoeding

Ben jij:

·        Een ervaren zweminstructeur;

·        Flexibel inzetbaar;

·        Hou je van werken in een klein en gezellig team;

·        Heb je  een vakopleiding zwembaden, module Lesgever Zwem ABC óf CIOS met aantekening zwemmen óf een gelijkwaardige opleiding;

·        Heb je een diploma Eerste Hulp volgens het Oranje Kruis of MFA.

Ben jij degene die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer voor maandag 12 februari aanstaande.

Stichting zwembad de Griffioen Contactpersoon: Astrid Smid- de Jonge

info@zwembadgrijpskerk.nl

25.000e bezoeker

september-2017

Eline Sikkema is de 25.000e bezoeker van zwembad de Griffioen.

Eline komt een paar keer per week zwemmen, met zwemles voor diploma C, met Aqua Kids voor snorkelen 1 en afgelopen woensdagavond (23 augustus) kwam ze gewoon vrij zwemmen. Eline kreeg van badjuf Hillie een abonnement voor volgend seizoen.

Zwembad de Griffioen is nog twee weken geopend. Op vrijdag 8 september is de afsluitende disco van 19.30-22.00 uur en op zondag 10 september mogen de honden en hun baasjes nog even plonzen van 13.30-15.30 uur.

Zeemeerminzwemmen een succes

augustus-2017

Een korte foto impressie van het zeemeermin zwemmen. We hadden geluk met het weer en alle deelnemers hebben super hun best gedaan!

Nieuwe voorzitter

augustus-2017

Voorzitter Jacques Mulder heeft ruim vijf jaar als bestuurslid veel betekend voor de stichting, eerst in de rol van penningmeester en later als voorzitter. Voordat hij in het bestuur plaats nam, was hij al vrijwilliger voor de activiteitencommissie van het zwembad. Hij heeft zijn verantwoordelijkheden overgedragen aan Jaap Vos. Met het overdragen van de sleutel, die in 1969 bij de opening van het zwembad is gebruikt, werd de overdracht van de verantwoordelijkheden een feit.