Vacature: zweminstructeur

maart-2015

Zweminstructeur (m/v) gezocht

Zwembad de Griffioen Grijpskerk is een buitenbad voor en door het dorp gerund door een stichting. Voor seizoen 2015 zijn we op zoek naar een (ervaren) zweminstructeur (m/v) die het leuk lijkt om zwemles te geven op het buitenbad. Ook behoren taken als toezichthouden tijdens recreatieve uren en baanzwemmen, schoonmaken en het begeleiden van activiteiten bij de functie.

Wij zijn specifiek op zoek naar een lesgever die het leuk lijkt de uitdaging aan te gaan om het turbozwemmen te geven. Tijdens het turbozwemmen kunnen kinderen in 1 seizoen het A diploma behalen. Deze turbolessen zullen onder jouw verantwoordelijkheid vallen en je zal deze lessen samen met een collega verzorgen. Ook het beoordelen van het ‘voorzwemmen’, kijken of kinderen geschikt zijn voor de cursus, behoort bij de taken van deze functie.

Wij bieden een leuke, gevarieerde functie voor de duur van het seizoen (2 mei t/m 13 september 2015) voor 8-12 uur per week. Beloning gaat volgens de CAO Recreatie.

De functie:
  Geven van turbozwemlessen in het kader van het zwem-ABC;
  Zorg dragen voor een veilige lesomgeving;
  Toezicht op de zwemveiligheid van de gasten;
  Gastheer/gastvrouw namens de stichting;
  Meewerken aan de organisatie van activiteiten;
  Toegangscontrole/winkelverkoop;
  Schoonmaak werkzaamheden;
  Watercontrole.

Wij vragen:
  MBO niveau;
  Vakopleiding zwembaden, module Lesgever Zwem ABC;
  SIOS met aantekening zwemmen;
  EHBO volgens het Oranje Kruis of MFA;
  BHV.

Ben jij degene die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer voor 15 maart as.

Stichting zwembad de Griffioen
Contactpersoon: Moniek Mosterman