Eerste kalender uitgereikt

november-2014

GRIJPSKERK - De actiecommissie van Zwembad de Griffioen te Grijpskerk heeft het weer voor elkaar gekregen om de handige Griffioenkalender uit te brengen. Dankzij veel ondernemers uit Grijpskerk en omstreken, die met hun advertentie de productie van de kalender bekostigen, komt de opbrengst van de kalenderverkoop volledig ten goede aan het zwembad. Deze opbrengst is van wezenlijk belang voor de begroting van het zwembad. Gelukkig heeft de kalender een warme plek in het hart van vele gezinnen in Grijpskerk, Niezijl, Visvliet en Pieterzijl. In de week van 16 november gaan de vrijwilligers weer langs de deur om de kalenders te verkopen. Voor iedereen die de vrijwilliger gemist heeft, is de kalender vanaf 24 november verkrijgbaar bij Drogisterij de Gaper te Grijpskerk.

De eerste kalender is uitgereikt aan Arjen ten Have. De actiecommissie was van mening dat hij als Voorzitter van Stichting Zwembad de Griffioen wel eens in het zonnetje gezet mocht worden. Arjen zet zich al 10 jaar vrijwillig met hart en ziel in voor het zwembad.