Maand vol met activiteiten

juli-2014

Afgelopen maand stond in het teken van activiteiten. 

We hebben een geslaagde zeskamp achter de rug waarin 6 teams streden om de eer en een taart gesponsord door bakkerij Jager. Team Oranje ging er aan het eind van een sportieve en gezellige middag met de winst vandoor.

Ook hebben we alweer een gezellige scholeninstuif achter de rug met op de ochtend de Borgstee en in de middag de Triangel. Niet alleen kwamen de basisscholen uit Grijpskerk dit jaar voor een scholeninstuif, ook de basisscholen uit Noordhorn hebben hier een leuke ochtend vol waterplezier beleefd en het Lauwerscollege was dit jaar ook weer op het zwembad te vinden voor hun tweejaarlijkse sportdag met klas 1 en 2.

Het is inmiddels ook al midzomer geweest, tijdens de midzomernachtduik op het zwembad kon er tussen 21.30 en 23.30 uur gezwommen worden. Er was een leuke zwemdisco georganiseerd en er stond een vuurkorf om marshmallows op te roosteren. Dit was weer een geslaagde editie van de midzomernachtduik. 

De eerste keer diplomazwemmen dit seizoen is ook alweer achter de rug. Zeven toppers hebben hun diploma behaald en de rapporteur was weer zeer tevreden over de kwaliteit van de zwemmers.
Rens, Danique, Jefta, Moniek, Tess, Damian en Senne hebben allemaal hun diploma gehaald. Gefeliciteerd toppers!