25.000ste bezoeker tijdens zeskamp 2013

geslaagde dag | augustus-2013
Afgelopen zaterdag mocht zwembad de Griffioen de 25.000ste bezoeker van dit seizoen ontvangen. De gelukkige was Melissa Muller, zij ontving uit de handen van badjuf Moniek en Sharon een bos bloemen en een abonnement voor volgend jaar.
 
 
Deze uitreiking viel tegelijk met de start van zeskamp 2013. Vijf teams hebben een zware sportieve strijd gestreden op onderdelen als een zeephelling, parcours met laarzen aan door het recreatiebad en zo ver mogelijk onder water zwemmen. Team Grijpskerk Gezellig ging er aan het eind van de dag met de winst vandoor, een grote slagroomtaart van bakkerij Jager. Dr. de Waardlaan werd nummer 2, gevolgd door The All Stars als nummer 3, Spelweek als nummer 4 en de Jeugdcentrale eindigde laatste. Het was een gezellige en geslaagde dag. 
 
Dit seizoen is er nog meer te beleven op zwembad de Griffioen.
- Zaterdag 7 september introductieles perslucht duiken (aanvang: 13.30 uur | kosten: €5.00 | vooraf aanmelden op het zwembad)
- Vrijdag 13 september ontbijtzwemmen 
- Zaterdag 14 september slotdag met o.a. tijdens de middag aquaballen (lopen over het water!) en in de avond een zwemdisco (meer informatie volgt zsm)
- Zaterdag 15 september baas-hond-zwemmen  (13:30 tot 15:00 uur)