Cheque van Oosterhof-Holman

Plaatselijk Belang/zwembad Grijpskerk | februari-2013

Het echtpaar Leen en Harmina Holman heeft een cheque ter waarde van € 7.885 aan Plaatselijk Belang Grijpskerk overhandigd. Vervolgens werd de de cheque doorgegeven aan Zwembad De Griffioen. In 2012 vierde Oosterhof Holman haar 100-jarig bestaan. Voor de ontvangen giften is door haar een goed doel uitgekozen, waar zij de plaatselijke burgers mee wilde gaan steunen. Dit werd gevonden in Plaatselijk Belang Grijpskerk en zwembad De Griffioen.

Voorzitter Paul Rademaker van Plaatselijk Belang nam de cheque in ontvangst op het kantoor van Oosterhof Holman te Grijpskerk. Hierbij gaf hij aan dat het bestuur al enige tijd nagedacht had, waar zij het geld aan wilde besteden. Immers Grijpskerk is vele verenigingen en vrijwillige organisaties rijk, waar extra geld altijd welkom is. Uiteindelijke is de keuze gevallen op Stichting Zwembad De Griffioen te Grijpskerk. Een zwembad is er voor alle leeftijden en van belangrijke waarde in een dorp als Grijpskerk.

Het bestuur van zwembad De Griffioen iszeer vereerd met deze financiĆ«le bijdrage. Het bedrag zal besteed worden aan de aanschaf van een nieuwe ketel. Na ontvangst van de cheque door voorzitter Arjan ten Have, liet hij de directie van Oosterhof Holman nog even verrassen. Het bestuur van De Griffioen bood aan om in 2013 een speciale ‘Oosterhof Holman zwemdag’ te willen organiseren. Alle medewerkers van Oosterhof Holman worden dan gratis welkom geheten in het zwembad. Dit aanbod werd van harte aangenomen met de wens op mooi zomers weer.

Bestond Oosterhof Holman in 2012 100 jaar, in 2013 mag zij het feit vieren dat zij 75 jaar in Grijpskerk gevestigd is.

Bericht in 'het Westerkwartier'