Griffioen kalender 2013

15e maal Griffioen kalender | november-2012

Voor de 15e keer brengt zwembad ‘de Griffioen’ te Grijpskerk de handige kalender uit die in vele gezinnen in Grijpskerk, Niezijl, Visvliet en Pieterzijl wordt gebruikt. De actie is 15 jaar geleden ontstaan om extra activiteiten op het zwembad te kunnen financieren, inmiddels is de opbrengst van de kalender een wezenlijk onderdeel van de begroting geworden. De bedrijven in de regio sponsoren een of meerdere kalenderweken door hun logo en/of bedrijfsaanbieding in een bepaalde periode onder de aandacht te krijgen. Jaarlijks worden er rond de 1000 kalenders verkocht en dat is een zeer aantrekkelijke exposure voor de ondernemers.

De activiteitencommissie van het zwembad heeft er hard aan gewerkt in samenwerking met uitgeverij TOM uit Almelo om ook dit jaar weer een overzichtelijke kalender te produceren. Iedere week van het jaar is een kalenderblad ter grote van een A4 zodat alle gezinsactiviteiten overzichtelijk in beeld zijn. Zeer handig is de vermelding van de kleur van de container die bij de weg moet. Vanaf 19 november komen de vrijwilligers langs in Grijpskerk, Niezijl, Pieterzijl en Visvliet voor de verkoop.

Dit jaar zijn er twee eerste kalenders uitgereikt. Penningmeester Henk van der Bijl vertrekt in 2013 na jaren trouwe dienst en wordt opgevolgd door Jacques Mulder. De activiteitencommissie wilde deze twee kanjers in het zonnetje zetten en reikt daarom de eerste kalenders aan hen uit.

Op de website van het zwembad www.zwembadgrijpskerk.nl is een voorbeeld afbeelding van een kalenderweek beschikbaar.

Zwembad de Griffioen te Grijpskerk ziet terug op een geslaagd seizoen. Met een bezoekersaantal van 33.000 doet het zwembad het heel goed. De technische vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat de zonnepanelen optimaal hebben gedraaid, waardoor er een behoorlijke reductie van het gasverbruik is gerealiseerd. Het bestuur en vrijwilligers zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van seizoen 2013.

Op de foto v.l.n.r : Rina van der Wilt, Matty Jelsma, Jacques Mulder, Loltje van der Horn, Clair Mulder, Henk van der Bijl, Anita Zuidema, Grieta Postma. (afwezig Marjan Zijlstra)