Griffioen kalender 2012

Eerste exemplaar voor burgemeester Swart | november-2011

De Griffioen-kalender is al sinds jaar en dag onlosmakelijk met Zwembad ‘de Griffioen’ uit Grijpskerk verbonden. Bij het merendeel van de huishoudens in de dorpen Niezijl, Visvliet, Pieterzijl, Gaarkeuken en Grijpskerk hangt deze kalender in huis en regelt de dagelijkse agenda. Het concept is simpel een kalender waar je wat op kwijt kunt, mogelijk gemaakt door de middenstand die advertenties plaatsen op specifieke actieweken. Jaarlijks worden er ongeveer 1000 kalenders verkocht. Zaterdag 5 november ontving burgemeester Swart van Zuidhorn uit handen van badjuf Grieta het eerste exemplaar van inmiddels jaargang nummer 14. Burgemeester Swart was onder de indruk van het vele werk dat de vrijwilligers verzetten voor het zwembad en hoopt dat ook dit jaar de kalender weer een succes gaat worden. In de week van 14 november komen de vrijwilligers weer langs, vanaf 21 november is de kalender bij Lingeriehuis Op en Top te koop voor iedereen die de vrijwilligers hebben gemist. Iedereen die ook eens kennis wil maken met deze handige kalender kan deze via de e-mail van het zwembad bestellen.

2011 was voor het zwembad niet het meest fantastische seizoen. Het bezoekersaantal is blijven steken op een schamele 27.424. Om financieel gezond te blijven wil ‘de Griffioen’ het komende seizoen graag vrijwilligers achter de kassa, niet alleen zoals nu op de zondag maar ook door de week. Vrijwilligers die de dag graag willen vullen met een zeer nuttige bijdrage aan een unieke attractie in Grijpskerk worden verzocht zich te melden. Misschien bent u volgend jaar dan gastheer of gastvrouw voor onze bezoekers.