Triathlon in Grijpskerk

Verslag en uitslag | juli-2011

Zaterdagmiddag een regenachtige start van de Triathlon in zwemad de GRIFFIOEN te Grijpskerk. Onder belangstelling van Familie en Vrienden en supporters zijn de recreatieve triathleten begonnen met zwemmen.

Paul Kammenga was de snelste zwemmer 500m. 9 min. 31 sec. Zijn vrouw Magreet Kammenga was de snelste dame n.l.12. min 53 sec.

Bij de jeugd Naomi Kuipers de snelste 8 min 43 sec. over 250 m.

Bij het fietsen was er veel regen en dus zware omstandigheden, een viertal atleten had de zelfde tijd n.l. Paul Kammenga ,Kees kuipers, Jacob Hut, Frits van Slochteren 39. min 32 sec

Bij de dames fietsters, ook een tweetal atleten Annechien Klopenburg en Magreet Kammenga met de snelste tijden, n.l. 46 min 35 sec.

Bij de jeugd was Marcel Eefting de beste fietser n.l. 20.min 25 sec.

Bij het lopen was Peter Pettinga de snelste 29 min.Bij de dames boven genoemde Magreet Kammenga 48 min.

De triathlon werd gewonnen door Paul Kammenga bij de heren en de dames was Magreet Kammenga de beste en bij de jeugd Naomi Kuipers de eerste,

Het was een mooie sport middag , zeker voor herhaling vatbaar.