Sportieve strijd op 'de Griffioen'

Zeskamp | juli-2011

Zaterdag 9 juli 2011 is het weer zover. De jaarlijkse zeskamp in het zwembad De Griffioen te Grijpskerk. (Straten)teams strijden dan weer om de eer en de prijzen. Ook dit jaar hebben de vrijwilligers hun best gedaan om de strijd zo spannend mogelijk en leuk te maken. De sportieve middag wordt afgesloten met een gezellige bbq. ‘s Morgens krijgen de teamcaptains uitleg over de spelletjes en wordt er geloot wie met welk spel begint. Vanaf 13.00 uur begint de strijd. De zeskamp eindigt net als vorig jaar met een finale spel. Het belooft weer een hele strijd te worden. Kom kijken en moedig uw team aan.

Iedereen die mee wil doen aan de bbq moet zich vooraf opgeven. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 8 juli 18.00 uur. De kosten bedragen € 5,00. Dat is inclusief 1 drankje.

De zeskamp en vele andere zaken zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van vrijwilligers en het publiek en alle anderen die het zwembad een warm hart toedragen. De inzet van de vrijwilligers bij het verkopen van de paasbroden heeft ook dit jaar weer een groot succes opgeleverd. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen wordt bedankt. Tot ziens op het zwembad!