Triathlon Grijpskerk

Uitslag | september-2010

Uitslag Triatlon zwembad Grijpskerk. Op 4 september was het dan zover, de eerste triatlon van sportdorp Grijpskerk.

Iedereen kon op zijn of haar eigen manier deelnemen aan deze “try-out”, het was namelijk voor de organisatie een testfase om te kijken hoe alles zich ging voltrekken. Voorop stond dat het een activiteit zou worden waar vooral beweging centraal stond. De nadruk lag niet op persoonlijke records of het winnen van de triatlon.

De deelnemers waren zeer positief over het geheel en daarmee de organisatie natuurlijk ook. “Vanuit Grijpskerk en omstreken krijgen we nu al geluiden van velen over het mee gaan doen komend jaar. Dat is natuurlijk ook onze opzet, zoveel deelnemers om er een groots event van te maken”, aldus Roel van der Veen.

Wij als organisatie willen iedereen bedanken voor hun inzet en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien. Wie volgend jaar wil meedoen kan zich opgeven via de mail op de website van het zwembad.

Click hier voor de volledige uitslag