25.000 ste bezoeker in 2007

Gratis abonnement | augustus-2007
op zaterdag 25 augustus was het zover in zwembad 'de Griffioen' te Grijpskerk. Om 13.45 kwam de 25.000ste bezoeker, Joke van der Ploeg uit Kollumerpomp, het zwembad binnen en werd letterlijk in het zonnetje gezet door badmeester Jan Meijer. Joke ontving een seizoensabonnement voor 2008 en een bloemetje. Deze mijlpaal viel samen met de jaarlijkse twaalfuursrace van de zwemclub. Het zwembad in Grijpskerk blijft nog open tot en met 15 september. In de laatste drie weken vinden nog een aantal evenementen plaats. Op 8 september wordt de jaarlijkse zeskamp gehouden. Op 14 september volgt het diplomazwemmen en op 15 september wordt het seizoen afgesloten met het traditionele hondenzwemmen. Een groeiend evenement waar ieder jaar meer honden met hun bazen op af komen, zelfs helemaal uit het oosten van de provincie.

Op de foto ontvangt Joke van der Ploeg van badmeester Jan Meijer de tegoedbon voor een seizoensabonnement 2008 en een bos bloemen.