Cheque's voor 'de Griffioen'

SNS Fonds en Burmannia | oktober-2009

Op zaterdag 10 oktober jl. kreeg het bestuur van zwembad De Griffioen een cheque aangeboden van het SNS-fonds ter waarde van € 1.600. Tegelijkertijd bood het bestuur van de buurtvereniging Burmannia uit Grijpskerk een bedrag aan van € 300. Beide bedragen werden aangeboden ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het zwembad dat eerder dit jaar al gevierd is. Buurtvereniging Burmannia had tijdens de onlangs gehouden Lichtweek Grijpskerk als thema “Veertig jaar De Griffioen”. In dit kader was een zwembadje geplaatst bij verzorgingstehuis De Wierde waarin Grijpskerkers geld konden gooien ter ondersteuning van het zwembad. In 1969 werd nl. een vergelijkbare, succesvolle actie gehouden om de bouw van het zwembad te kunnen starten. Samen met enkele particuliere giften kwam de buurtvereniging uit op € 150 en dit bedrag is nog eens verdubbeld door het SNS-fonds. Het bestuur van De Griffioen is het SNS-fonds, de buurtvereniging Burmannia en de andere gulle gevers uiteraard zeer erkentelijk voor deze spontane giften.

Op de foto v.l.n.r.: I. Venema – SNS-fonds, H. van der Bijl – penningmeester De Griffioen, H.W. Leenders – SNS-fonds, R. Hulst - secretatris De Griffioen en A. ten Have - voorzitter De Griffioen

Op de foto v.l.n.r.: H. van der Bijl - penningmeester De Griffioen, C.D. Mulder – buurtvereniging Burmannia, E.T. Sterenborg – buurtvereniging Burmannia en A. ten Have – voorzitter De Griffioen