Opening seizoen 2007

Vossehol in gebruik genomen | april-2007
Bijzondere opening van zwembad ‘de Griffioen’ in Grijpskerk en prachtige start van het seizoen.

Op 28 april om half twee opende het zwembad ‘de Griffioen’ in Grijpskerk haar deuren weer voor het publiek. Dankzij het fantastische weer bezochten die middag 250 bezoekers het zwembad. De afgelopen week kwamen dankzij het prachtige weer elke dag honderden bezoekers een duik nemen. Tijdens de opening werd Berend Vos extra in het zonnetje gezet. Hij is voor het 8e jaar werkzaam in het zwembad en is verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein en het schoonmaken van de gebouwen. Hij doet dit al die jaren met veel plezier. Dit voorjaar is op het terrein een tuinhuisje geplaatst waar de grasmaaiers en gereedschap in opgeborgen kunnen worden. Ter ere van de opening heeft zijn tuinhuisje de naam ‘Vossenhol’ gekregen. Berend onthulde de naam zelf samen met Arjen ten Have, de voorzitter van de stichting.