Welkom bij zwembad 'De Griffioen'

'De Griffioen' is bij uitstek de plaats waar sport en recreatie bij elkaar komen in het dorp Grijpskerk. Op de moderne accommodatie is het bijzonder aangenaam recreeren op zonnige dagen en kan de conditie op peil worden gehouden door fanatiek banen te zwemmen. De jonge kinderen kunnen op 'de Griffioen' hun Zwem ABC halen.

Voorverkoop kan via de papieren pagina uit de Griffioen-kalender of via de mail, zie de pagina Voorverkoop / Voorverkoopformulier. 

Klik hier om rechtstreeks naar het voorverkoopformulier te gaan.

KOOP NU UW ABONNEMENT IN DE VOORVERKOOP MET KORTING!
 

ZWEMBAD DE GRIFFIOEN BESTAAT 50 JAAR EN GAAT KONINGSDAG WEER OPEN!

In Grijpskerk is een grote groep vrijwilligers al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen want op Koningsdag 27 april gaan de deuren om half twee weer open van het bad dat dit jaar het 50-jarig bestaan viert. Er zijn weer heel veel veranderingen te melden. Zo wordt het verwarmde openluchtbad nagenoeg energie-neutraal, wordt het hele complex rookvrij en komt er een schitterend nieuw speeltoestel voor de jongste jeugd. Daarnaast zijn er vergevorderde plannen voor een nieuwe duikplank. Van 14 tot 18 mei wordt het jubileum gevierd met een spetterend programma. Zo is er een optocht van het showkorps Dindua op dinsdag 14 mei, zijn er de hele week allerlei activiteiten voor de jeugd en is er op zaterdag 18 mei een slotfeest met de band Broodnuchter.

 U kunt komend seizoen ook met de PIN betalen op zwembad de Griffioen, zowel  tijdens de voorverkoop als gedurende het seizoen.

 

Blog

Activiteiten zomervakantie 2018
Elke week iets anders! | juli-2018

  Elke week organiseren wij voor de kinderen leuke activiteiten! Maandag 23 ... Lees meer

Mooi weer
juli-2018

Wij gaan deze week extra open! De middagpauze vervalt, wij zijn dus van 6.45-17.00u ... Lees meer

Activiteiten zomer 2018
Elke week iets anders! | juli-2018

Ook deze zomer hebben we elke week weer een activiteit voor de thuisblijvers. Alle activiteiten ... Lees meer

Meer berichten